Sådan foregår ungecoaching

Når du har besluttet dig for, at du vil tale med en, som ikke er dine forældre eller dine venner, men en som kan se det hele udefra, så tror jeg, at kemien mellem dig og mig er rigtig vigtig for et godt forløb. Det kræver tillid at tale om det, som er svært.

 

Sådan coacher jeg unge

Hos mig handler ungecoaching om at tale sammen. Tale om det, du synes er svært, og sammen med mig undersøge, hvordan du kan gøre noget ved det.

 

Du vil opleve, at jeg stiller flere spørgsmål, end jeg kommer med råd og måder at gøre tingene på. For det er netop spørgsmål, der kan få dig til at se med nye øjne på det, som du tumler med.

 

Som at kaste en sten i vandet

Du vil hurtigt opdage, at dine forandringer og nye måder at se dig selv på, ikke kun sker når vi taler sammen, men fortsætter når vi skilles. Det kan f.eks. være, at du begynder at ”øve” dig på, at gøre noget anderledes end du plejer. Det er jeg ret sikker på, at dine omgivelser vil lægge mærke til.

 

Det kan så igen betyde, at du bliver opmærksom på, at det er svært, nemt eller udfordrende for dig, når du gør noget andet, end det der forventes af dig.

 

Det er som når du kaster en sten i vandet, og ringene breder sig.

 

Et eksempel på coaching af en ung

Du kan måske bedst få en fornemmelse af, hvad ungecoaching kan handle om, og om det er noget for dig, hvis jeg giver dig et eksempel.

 

Anders (fiktivt navn) er 20 år, studerende, dyrker sport på højt niveau og har mange venner. Han bor hjemme.

 

Hvorfor er du her spørgsmålet

Vores første møde begynder med, at vi sammen undersøger og stiller skarpt på, hvad det er som udfordrer ham?

 

Jeg kunne f.eks. spørge ”hvorfor er du her i dag?”.

 

Anders fortæller, at han føler sig trist, nedtrykt og stresset i sin hverdag og på studiet, og at han har svært ved at koncentrere sig.

 

Skal eller vil spørgsmålet

Gennem vores sessioner bliver Anders klar over, at han så længe, han kan huske, har oplevet store forventninger og krav, som han har været optaget af at indfri. Det har bragt ham langt både med uddannelse, venner og sport, men det har også betydet, at han føler sig trist og stresset i alt det han SKAL.

 

Gennem ungecoaching bliver Anders klar over, at han ofte glemmer (han har jo ikke lært det) at spørge sig selv, hvad han VIL?

 

Nye veje med ungecoaching

Den opmærksomhed og (selv)indsigt træner Anders i vores samtaler, men også når vi skilles, og han er sammen med familie, venner og på studiet.

 

Anders begynder relativt hurtigt at træffe sine valg på en ny og anderledes måde end tidligere, og ikke kun ud fra hvad han tror andre forventer af ham, men ud fra hvad der betyder noget for ham.

 

Træning af hjernemusklen

I en af vores sidste sessioner fortæller Anders, at han dagligt minder sig selv om, at han skal huske at spørge sig selv, hvordan han har det, og om en given situation giver mening for ham. Han fortæller også, at det bliver nemmere og nemmere. ”Det er lidt ligesom at træne i fitness, det er bare i hovedet.”.

 

Anders og mine sessioner stoppede her.

 

Hvor lang tid tager et ungecoaching forløb

Ofte kommer du mellem 10 og 15 gange. De fleste kommer en gang om ugen, og det er gerne efter skole eller arbejde. Det aftaler vi, når du starter.

 

Nogle går i længere eller korteretid, det afhænger helt af, hvordan du har det.

 

Kontakt mig gerne, hvis du har nogle spørgsmål til ungecoaching.

Pris: kr. 850,- pr. session

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

(*)
Udfyld venligst navn.
(*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Du skal have læst og acceptere min privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.