Forældrecoaching

Er det svært at nå ind til dit/jeres barn, der nu er blevet ungt? Har I mange konflikter, eller har I slet ingen, fordi der ikke er nogen kontakt imellem jer? Er du nervøs for, hvad din unge laver, og i hvilke cirkler hun/han befinder sig?

 

Det kan være udfordrende at være forælder til en ung. På mange måder er det som at være i et "ingenmandsland" mellem forælder til et barn og forælder til et voksent og selvstænding menneske. Det er en vekslen mellem ansvar og tillidsfuldt at løsne op og give slip. 

 

Forældrecoaching

Når det er svært at være forældre til en ung, er forældrecoaching en mulighed for dig/jer. Det vil dels give dig et bedre blik for, hvad der sker for dit unge barn, og det vil dels hjælpe dig til bedre at forstå dig selv i rollen som forælder til en ung. Det vil også kunne give jer som forældrepar muligheden for at finde fælles fodslag uanset om I bor sammen eller hver for sig. Endelig kan forældrecoaching være optakten til at din/jeres unge starter et ungecoaching forløb.

 

Fire gode råd til forældre til en ung

  1. Styrk den tætte relation med jeres barn/unge. Det kan I f.eks. gøre,ved at lytte og spørge ind til.
  2. Tal om følelser og lær jeres barn/unge at tale om følelser.
  3. Tag problemerne alvorligt. Undersøg sammen med jeres barn/unge, hvorfor noget f.eks. er et problem, og hvad der kan ligge bagved.
  4. Giv jeres barn/unge værdier med hjemmefra. Er fundamentet stærkt, kan det være nemmere, at modstå ydre pres og forventninger.

 

Hvem er jeg

Gennem mit mangeårige arbejde med unge, kan jeg give dig/jer et andet perspektiv til at forstå dit unge barn og dig selv som forælder. Jeg har hjulpet mange forældre til unge gennem svære perioder, hvor jeg bl.a. har arbejdet med temaer om ansvar, at give slip, følelsen af afmægtighed, eller at være uforstående for din unges liv.

 

I mit arbejde med dig/jer som forældre trækker jeg på min direkte erfaring med unge og deres forældre og min baggrund som filosof og terapeut.

 

Uanset hvad du kommer med, er jeg klar til at tage imod dig/jer.

 

Jeg glæder mig til at møde dig eller jer.

 

Bedste Hilsner

Lasse Traff

 

 

Pris: kr. 850,- pr. session

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

(*)
Udfyld venligst navn.
(*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Du skal have læst og acceptere min privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.